At rejse...

Det perfekte børneværelse!

image

Børneværelset skal for mig være et fristed for mine børn. Et sted de selv synes er dejligt at være, og hvor de kan lade op. Derfor har mine børn selv meget at skulle have sagt når det gælder deres eget værelse. MEN derfor har jeg mange ting jeg godt kunne tænke mig var på deres værelser.

Min datter er meget pige og elsker farverne rød, lyserød og lilla. Hun har naturligvis et stort spejl på hendes værelse, og det bliver brugt flittigt. Derudover synes jeg der er vigtig at legetøjet, hvertfald det der bliver leget mest med, er i børnehøjde så de selv kan nå det.

Min søn er meget dreng og elsker alt der er vildt, og vil gerne klatre og hænge i alt. Så er han helt vild med farven grøn.

Jeg ønsker mig rigtig meget kugletæpper fra Ruggit , de er så fine og har nogle rigtig flotte farver. Til min datters værelse her min søns værelse her

Ønsker denne seng til min datter her, elsker DIY, og skal helst sikker have meget mere af sådan noget i mit hjem. Til min datters seng ønsker jeg mit denne lyskæde her fordi hun bare elsker rød. Vil også rigtig gerne have en DIY seng til min søn, men så skal det være noget hvor han kan klatre, kravle og hænge alle mulige steder. Da han bare slet ikke kan lade være.

Til alle hendes pixibøger ønsker jeg mig disse her, man kan få dem i flere forskellige varianter.

Hvad ønsker du dig allermest til dine børns værelser?

/Karina

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At rejse...