Det der med Black Friday!?.. og briller!

Hellere give end at få!

Jeg ved ikke hvor mange der har det ligesom jeg at den bedste følelse i verden er når man giver en person en gave og så det der med at se personen åbne gaven og lyse helt op fordi personen bliver så glad!

For mig er det den bedste følelse i hele verden og hvis jeg skulle vælge imellem at give gaver eller få gaver så ville jeg helt klart vælge at give gaver!

image

Der er sikkert rigtig mange familie der har 1000 gaver at købe fordi de skal give til hele familien, det er dyrt men det er bare sådan man altid har gjort.

I vores familie er det en smule anderledes, der er 3 børn i familien og de får selvfølgelig gaver af alle! Men eftersom at jeg altid har været den yngste, så har vi indtil får nogle år siden også altid købt gaver til alle. Nu er jeg 22 og kan ikke huske hvornår vi begyndte, men da jeg ligesom blev ældre og ikke blev ked af ikke at få en masse gaver, så besluttede vi os for at gøre noget anderledes.

Vi giver kun gaver til en person!

Min søster Karina laver en liste med alle familiens navne på og så sætter hun dem sammen efter hvem der skal give hvem gaver hvert år. I år skal jeg foreksempel give min moster julegave.

Jeg syntes virkelig det er smart, vi har en grænse der hedder at vi skal give for 500 kr. Så ved man at julegaver kun kommer til at koste 500 kr. Og det er jo så – de gaver til ungerne 😉

Man er fri for at stresse rundt i 20 butikker for at købe gaver til alle i familien, man kan måske endda nøjes at købe gaven/gaverne i en enkelt butik. Det sparer ihvertfald både tid og penge, to ting jeg er glad for at sparer på 🙂

 

hvad gør i hjemme ved jer? Er det gaver til hele familien eller har i samme system som i vores?

Smid en kommentar med hvordan i gør og husk at syntes godt om vores Facebook side uperfekt og vores Instagram u_perfekt 🙂

 

/Simone

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det der med Black Friday!?.. og briller!