Det perfekte børneværelse!

Kys & Kram

Vi ved alle at vores børn bliver store en dag, og vi ved at de en dag (måske) ikke har lyst til at få kys og kram i offentligheden. Min søn på seks år, har altid være ligeglad, og har altid gerne ville kysse og kramme alle steder.

Meen lige pludselig en dag i skolen, måtte jeg ikke få et farvel kys eller et kram. Det kom faktisk som et lille chok for mig. Fra den ene dag til den anden var det bare slut. Bare jeg ligger en hånd på hans ben, når i sidder ved siden af hinanden, fjerner han benet. Det er kun når han skal sove at jeg må ligge ved siden af ham et øjeblik, og her må jeg så også få et godnatkys og et kram. Heldigvis.

Jeg har altid vidst at dagen ville komme, men var slet slet ikke forberedt på det, da den så kom. Troede faktisk at jeg ville være helt cool med det.  Jeg synes det er hårdt at han ikke har lyst, og det er så naturligt for mig at kysse og kramme ham, at jeg næsten gør det hver dag alligevel. Ikke fordi jeg vil tvinge ham, men mere fordi at det er en vane.

Jeg har bare slet ikke været nok forbedred på at han er ved at være en stor dreng. Han er også allerede blevet for stor til børne menuer når vi er ude og spise. Der er simpelthen bare ikke nok mad i sådan en børne menu til ham. Og dette have jeg slet ikke set komme, havde faktisk slet ikke skænket det en tanke, at han en dag ville bliver for stor til børne menuer. Men en ting er helt sikkert, han skal ikke gå sulten i seng, så han får selvfølgelig lige præcis den menu han ønsker.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det perfekte børneværelse!