Efterårets positive sider!

Svært ved at komme op om morgenen? – her er løsningen!

Nu kommer den mørke tid nærmere og nærmere. Det er faktisk allerede mørkt når vi skal op om morgenen. Det bliver for rigtig mange svære og svære at komme op om morgenen, da kroppen har svært ved at vågne når det er mørkt udenfor. Hvis man som rigtig mange har svært ved at komme op i denne mørke tid, kunne man måske få stor glæde af dette super smarte vækkeur.

Skærmbillede 2015-09-17 kl. 13.50.23

Det er et vækkeur der simulere en solopgang.

Det vil langsomt blive lysere og lysere i soveværelset, så kroppen får lov til at vågne stille og roligt, og på en mere naturlig måde. På mange af dem, kan man selv indstille hvor lang tid solopgangen skal tage; om det f.eks. skal tage et kvarter, en halv eller hel time. Men det den gør, er at den vækker kroppen lige så stille. Når kroppen tror at det er ved at blive lyst, begynder den at vågne, og når vækkeuret så ringer, er kroppen frisk.

Det er simpelthen så smart, jeg har længe ønsker mig sådan en, ikke fordi at jeg ikke kan lide den mørke tid, for det kan jeg godt, jeg ELSKER at det er mørkt om morgenen, men kroppen kan godt være lidt for træt om morgenen.

De koster lidt meget for et vækkeur, men er sikker på at de er alle pengene værd. Find en fra Phillips her! (men der findes også andre mærker 🙂 )

Her er lidt information om lys vækkeuret fra Phillips:

Solopgangssimulering: Simuleringen af solopgang er inspireret af naturens solopgang, og Philips Wake-up Light øger lyset gradvist inden for 30 minutter fra blød morgenrøde via orange, til et stærkt gult lys fylder rummet. En gradvis øgning af lyset stimulerer kroppen til at vågne naturligt. Din ønskede opvågningslyd vil til slut fuldende opvågningsoplevelsen, så du føler dig frisk og klar til en ny dag.
Solnedgangssimulering: Simuleringen af solnedgang vil forberede din krop til at falde i søvn ved at mindske lys og lyd i det indstillede tidsrum.
FM-radio: Philips Wake-up Light har indbygget FM-radio, så du kan vågne til musik fra din favorit radiostation.
3 naturlige opvågningslyde: Ved dit indstillede vækketidspunkt afspilles en naturlig opvågningslyd for at fuldende opvågningsprocessen. Den valgte lyd stiger gradvist i lydstyrke til dit valgte niveau inden for halvandet minut. Du kan vælge mellem følgende tre lyde: Fuglesang, fugle i skoven og Zen-have.

Har du svært ved at komme op i de mørke måneder og har du nogle gode tips?

/Karina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårets positive sider!