Sådan fik jeg job – efter 2 års ledighed!

Makeup tips til den travle kvinde!

Ferien er slut og det har sikkert været en ferie uden alt for meget makeup og langsomme morgener. Men nu melder hverdagen sig igen, og morgenen er alt for travl. Er du en travl mor eller bare godt kan lide at sove lidt for længe ( 🙂 ), har jeg et par makeup tips til dig!

Skærmbillede 2015-08-28 kl. 13.34.17

BB Cream.

BBCream er en slags foundation, uden at være det helt. BB Cream´s findes i forskellige mærker, men jeg kan godt li Garnier´s. Den er billig, og oftest på tilbud et eller andet sted, den dækker anstændigt, den har SPF 20 og findes til forskellige hudtyper. Du kan ligge den på med en børste, en svamp eller med fingrene og den kræver ikke særlig meget arbejde. Læs mere om BB Creams her!

Skærmbillede 2015-08-28 kl. 13.40.54

Cream øjenskygge

Hvis man har lidt travlt om morgenen, har man ikke tid til at stå med 8 forskellige øjenskygger og blende den sammen. Her er cream øjenskygger gode. De kan kommes på med fingrene, hvilket jeg foretrækker. Jeg kan godt lide Maybelline´s Color Tattoo øjenskygger. Min favorit farve er On and On Bronze. Farven kan bygges op til at være intens, eller bare lidt et hint af farve hvis man foretrækker det. De holder virkelige længe og bliver hvor de skal. Du kan købe dem hos Matas her!

Skærmbillede 2015-08-28 kl. 13.44.11

Bronzer

Hvis du ikke kan nå andet, er bronzer et must. Det giver en fin glød og får dig til at se lidt friskere ud. Bronzere findes i et utal af mærker, farver fra lys til mørk, mat, semi shimmer eller fuld shimmer. Jeg kan godt lide en mat bronzer, som f. eks. Benefit´s Hoola. Den er lidt dyr, (kan købes i Sephora i københavn eller Amazon/Ebay) så hvis du er på budget har alle mærker der findes i Matas også et udvalg af bronzers.

Øjenvipper/Bryn

Hvis du, som mig, er født med lyse øjenvipper og øjenbryn, kræver det lidt hjælp. Få farvet øjenvipper og øjenbryn, så tager det meget kortere tid om morgenen. Det er ikke sikkert dine bryn kræver noget hvis de er farvede, eller måske bare en klar øjenbryns gel og øjenvipperne kræver kun en smule mascara for at se vågne ud. Alternativt kan du få øjenvippe extensions.

Det var mine tips til at komme hurtigt ud af døren om morgenen hvor det hele går lidt stærkt. Har du et godt tip? Del det med os – så bliver vi så glade :)! God weekend 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan fik jeg job – efter 2 års ledighed!