Kys & Kram

Uperfekte børn…

D. 28. oktober sad jeg og så go’morgen danmark, hvor det handlede om uperfekte børn.

Screenshot_2014-09-17-20-34-36-1

De snakkede blandt andet om at skolerne ikke kan magte børnene med blandt andet ADHD og andre forskellige sygdomme eller lidelser. Det er da så synd at de børn ikke kan få de samme vilkår som ‘almindelige’ børn kan?

Og så flyver tankerne jo lidt… Ville du vælge dit kommende barn fra hvis du vidste at det fejlede noget?? Det er et meget hårdt spørgsmål at få og tror bestemt ikke rigtig man kan svarer på det før man er i situationen at man er blevet gravid og har fået af vide at barnet fejler noget på den ene eller den anden måde. Tror der er mange tanker der flyver rundt i hovederne på folk når de står i sådan en situation. Man skal jo først tage stilling til om det ville være noget man ville kunne klare, om man ville kunne have en hverdag hvor man har et barn der måske kræver meget pleje og om man ville kunne give barnet det det kræver.

Kan man elske alle sine børn lige meget hvis et af dem er handicappet? Elsker man de ‘normale’ børn en smule mere, eller er det det handicappede barn der får kærligheden? Det er nok også et umuligt spørgsmål, nogle børn kan måske godt føle at forældrene giver mere kærlighed til det handicappede barn, men det kan jo have meget at gøre med de behov barnet har, det kan kræve mere tid end de andre børn gør.

Vil de ‘normale’ børn føle sig overset??

Nu er jeg ikke selv mor men er overbevist om at forældre elsker alle sine børn lige højt uanset fejl og mangler!! 🙂

Nogengange kan man se noget i fjernsynet og blive helt op slugt og finde det enormt spændende. Er der nogen der har et barn der har en sygdom eller en lidelse af en slags der har nogle erfaringer de vil dele ud af?

God dag til alle!

/Simone

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kys & Kram