Hunden er menneskets bedste ven...

Vil du gerne være mere positiv? 6 gode råd til et positivt liv!

Hvis ja – så får du lige nogle tips og tricks.

At blive mere positiv handler om fokus – fokuserer du på det positive i dit liv eller på det negative? Vi har alle negative tanker, men hvad gør du når der kommer negative tanke? Får de lov til at fylde og ødelægge din dag eller skubber du dem ud af hovedet igen når de dukker op? Jo mere fokus du giver de negative tanker jo større og mere destruktive bliver de og omvendt med de positive tanker!

1-4-2

1 ) Vær taknemmelig!

Prøv at skrive ned hvad du er taknemmelig for i dit liv. Det kan være store ting eller små ting. Find 5 ting hver dag du er taknemmelig for og skriv dem ned eventuelt om aftenen inden du går i seng. Det er ikke så nemt som det lyder, men øvelse gør mester.

2 ) Smil! 

Det lyder måske lidt åndsvagt, men har du nogensinde haft en dag der startede dårligt og det bliver værre og værre i løbet af dagen og alt går galt? Har du så også prøvet at dagen er startet fantastisk og alle er glade og venlige og smiler til dig? Positivitet og smil smitter, så hvis du er positiv og smiler, får du positivitet og smil tilbage igen. Smil til din kassedame, buschauffør, din grønthandler og hvem du ellers møder på din vej – måske gør du deres dag bedre!

3 ) Undgå brok!

Undgå at deltage i brok eller sladder. Det kan hurtigt blive en negativ spiral og fører ikke noget positivt med sig. Hvis du er en af dem der brokker sig meget, så stop! Man kan sagtens fortælle andre man er utilfreds på en sød måde. Hvis du har nogen i dit liv som er meget negative, så prøv at se om du ikke kan bruge lidt mindre tid på dem. Fokuser på de mennesker der bringer glæde ind i dit liv og som gør dig glad.

4 ) Det er okay du ikke er perfekt!

Det er der ingen der er. Hvis du får det dårligt af at se billeder af modeltynde piger der lever det “perfekte” liv, så unfollow dem og følg nogen der får dig til at få det godt. Det er okay du ikke når det hele, det er okay at vasketøjsbunken er lidt stor  og det er okay du spiser is i sofaen mens du ser en film en lørdag aften – hvis det er det du allerhelst vil. Lad være med at tage dig af hvad andre tænker om dig og gør det der gør dig glad – uanset hvad det så end måtte være!

5 ) Du har selv ansvaret for dit liv! 

Det er let at sætte sig tilbage med krydsede arme og syntes det hele er super uretfærdigt og hvorfor får jeg ikke .. kan jeg ikke… er jeg ikke.. ligesom alle de andre. Hvis du gerne vil være bedre til at synge, bage, stå på ski, danse – så øv dig.. tag et bagekursus, gå til dans, syng alt hvad du kan.. men indse det er kun dig der kan ændre hvordan dit liv er og det er kun dig der kan gøre det bedre hvis du er utilfreds.

6 ) Bevæg dig! 

Der er ingen der siger du kan løbe et marathon – med mindre du gerne vil, men motion frigiver stoffer i hjernen der gør os glade. Gå en tur, dans i stuen, find en yoga video på youtube – bare bevæg dig.

Jeg håber du kunne bruge disse tips jeg har samlet til dig. Hvad er dit bedste tips til at være positiv?

Hav en dejlig dag 🙂

/ Tina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hunden er menneskets bedste ven...