Min søn har muligvis en diagnose!

Ung og single!

Nu har jeg jo rundet de 25 år, har godt gang i min skole og mit arbejde i fritiden.

Så er der jo lige det der med en kæreste. På den ene side kunne det være virkelig dejligt at have en kæreste, sådan tror jeg at det er for de fleste. Men på den anden side, så er det jo også meget rart bare at være alene og kunne gøre hvad man har lyst til.

Jeg har været igennem tinder, som jeg egentlig ikke syntes der er så meget ved. Jeg har været igennem badoo, som er en lignende app, men som jeg måske vil kategorisere som en til de lidt yngre og hvor jeg måske endda er ved at være lidt for gammel til at kunne bruge den. Jeg er kørt træt i de der dating apps, jeg er måske også i virkeligheden mere til at møde en i det virkelige liv, men hvor gør man så lige det henne?

 

6c38834cdc4c9af6e90ec2c89a1e0428

Jeg er med på at jeg kun er 25, men der er flere ting jeg bare syntes jeg er ved at være for gammel til.

Score i byen, det er et no go, det syntes jeg simpelthen ikke at jeg kan længere, det virker alt for mærkeligt og der hvor jeg går i byen er der ikke rigtig andet end meget unge mennesker.

Jeg er blevet for gammel til alt muligt ligegyldigt, hvis der skal være noget skal det også være seriøst, man bliver ikke yngre jo 😉

Der skal nok være en masse andre der har det på samme måde som mig, eller måske har fundet deres livs kærlighed eller slet ikke har brug for nogen mand i deres liv, uanset hvad så går vi alle med forskellige ønsker og drømme og der er altid nogen i samme båd 🙂

/Simone

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min søn har muligvis en diagnose!