3 ting jeg er glad for jeg tog med på ferie!

Lektier, lektier og atter lektier

Jeg er jo begyndt i skole igen, efter at have været hjemme i lang tid. Det er virkelig skønt at komme igang med noget igen, og jeg er virkelig opsat på det. Glæder mig til sommer når jeg endelig får min hue!

lektier1

Men det jeg ville frem til med dette indlæg er lektier, det lyder helt mærkeligt men jeg kan faktisk godt lide at lave lektier.. Jeg kan godt lide det der med at arbejde med noget og virkelig fordybe sig i det og så få en karakter og se om man kunne have gjort det bedre eller om det bare var som det skulle være.

Men jeg kan også godt mærke at jeg lige skal ind i det igen.. Jeg tog jo en social og sundheds-hjælper uddannelse for snart halvandet år siden og det er jo nogle helt andre fag man har der, så jeg skal lige ind i det der med stile og analyser og sådan noget, men der er dejligt at komme igang med igen.

Jeg tror meget det har noget med min alder at gøre, jeg er 22 og de fleste af dem jeg går i klasse med er 18-19 år, og jeg siger ikke at de ikke går op i lektierne, men efter jeg er blevet ældre, så kan jeg mærke at det er vigtigere for mig at få gode karakterer og at komme ud med en god karakter, det betød bestemt ikke særlig meget for mig for 4-5 år siden, der var jeg en smule ligeglad og skolen skulle bare overståes..

Er der andre end mig der kan mærke at nogle ting ændre sig når man bliver ældre?

/Simone

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 ting jeg er glad for jeg tog med på ferie!