Oktobers tema - Passion!

Man kan have passion for alt…

findyourpassion

Som i ved er denne måneds tema passion, og som overskriften siger kan man have en passion for alt. Jeg har og kan have en passion for alt muligt. Hvis jeg lige får lyst til at male lidt kan jeg virkelig have en passion for det i et stykke tid, fordi jeg går så meget op i det jeg laver. Jeg hækler også engang imellem og når jeg gør det er jeg virkelig passioneret omkring det.

Jeg er passioneret omkring min skole, mine venner og min hund for den sags skyld. Da hun var mindre og gik til hunde træning der var det min passion.

Nogle har måske en eller to ting som de virkelig er passioneret omkring hele tiden, men jeg har bare ikke en ting som jeg altid har haft en passion for, det er lige hvad jeg finder på at lave.

Jeg har det rigtig meget med at se ting nogle steder som jeg syntes virker virkelig spændende eller interessante og så skal jeg bare igang med det med det samme. Jeg lavede foreksempel et træ til min mor engang som var lavet af ståltråd og sat på en sten som jeg satte papirs hjerter på og skrev alle mulige søde ting til hende på.

Det var en aften at jeg lige kom på at det ville jeg da lave til hende til dagen efter, hoooold nu op hvor tog det laaaaang tid, det er så typisk mig at finde på ting der næsten er helt umuligt at lave, men jeg vil!! Der er jeg meget stædig 🙂
Men den blev lavet og den blev også super fin.

Kender i det med at have en passion for mange forskellige ting?

Fortsat god søndag!

/Simone

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oktobers tema - Passion!