Efterårs hygge til de mørke aftener...

Oktobers tema – Passion!

SÅ er det blevet oktober og månedens tema er passion.

Jeg tror de fleste af os har en form for passion for et eller andet, og efter sigende skulle det være sundt for os at gå op i noget.

Jeg vil fortælle lidt om min passion (som i nok har hørt om før) nemlig at tegne. Jeg har altid tegnet siden jeg har barn og i mit voksenliv blev det lagt lidt på hylden. Men for et par måneder siden genfandt jeg glæden ved at tegne. Det fantastiske ved at tegne er, at alt kan lade sig gøre. Ting kan være lige så skøre og vanvittige som man har lyst til, for man kan bare tegne det. Hvis man ikke kan lide det, kan man bare viske det ud igen.

Jeg elsker processen i en tegning. Jeg får en ide, prøver at tegne den, visker ud og tegner igen, finder ud af at ting måske skal se lidt anderledes ud en man først tænkte, viske ud igen, strege op med blæk (det er altid skræmmende) og farvelægge (det er også skræmmende) og håbe man ikke fucker den tegning, man har brugt en halv dag på, op! MEN når tegningen så er færdig, er jeg enten super tilfreds eller knapt så tilfreds. I begge tilfælde kan jeg finde på at lave en ny tegning af samme motiv – enten fordi jeg syntes det var så sjovt at tegne eller fordi der var noget jeg ikke var helt tilfreds med. Noglegange bliver tegninger også kasseret midt i det hele og startet forfra. Ikke destro mindre elsker jeg processen. Jeg kan fordybe mig fuldstændigt og tiden flyver afsted og lige pludselig har jeg brugt mange timer på en tegning.

Jeg elsker at skabe – noglegange kan jeg mærke det helt fysisk at nu har jeg behov for at skabe noget og sådan har jeg altid haft det. Da jeg var lille syede jeg tøj til mine små hjemmelavede dukker, syslede og brugte generelt bare min fantasi som altid har været god. Jeg har aldrig gået i børnehave eller institution, så heldigvis havde jeg min fantasi og jeg var tit en indisk prinsesse eller Robin Hood. Min store inspiration da jeg var barn, var min morfar. Han havde altid gang i et eller andet projekt og han elskede at være kreativ og jeg husker at han også brugte timer i sit værksted på at sysle.

De sidste par dage har jeg lavet et par tegninger med prikker – hvortil min kæreste udbrød ” Du har for meget tid ” 🙂 !

IMG_6847

Jeg har kastet mig ud i unikke illustrationer på min webshop the crazy cat company , hvor tanken er, at kun fantasien sætter grænser. Mine tegninger er ment som inspiration der kan ændres og sættes sammen på nye måneder og skabe en ny unik tegning. Kunne du tænke dig en unik tegning – så hop ind på min webshop eller skriv til mig på tina@thecrazycatcompany.dk!

Hvad er din passion?

/Tina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårs hygge til de mørke aftener...