Tilbage til tegning...

Et liv med hund

IMG_1396

 

D. 18 Januar blev lille Dixie født sammen med 5 andre små hvalpe. D. 13 Marts hentede vi hende hjem. hold nu op hvor var/er hun dog dejlig. Hun har det sødeste mest uskyldige ansigt i hele verden, selvom hun dog tit laver ballade 😉

Jeg elsker at have hund! Det er så dejligt at der altid er nogen når man kommer hjem og at der er en der er så glad når man kommer og at man virkelig kan mærke at det her lille væsen er glad for en og har brug for en.

Jeg er vant til at have hund, da vi fik en da jeg var 10 år gammel fordi jeg ikke kunne lide at være alene hjemme, og det hjalp heldigvis!

Selvfølgelig kan der også være en masse udfordringer med en hund. Dixie er nu 7 måneder og er ved at være en stor pige, men hun er glad for at lave ballade og det er ikke lige altid at det falder i god jord herhjemme.. Men hun er jo stadig en hvalp. Det kan også være en kæmpe udfordring når man er ude med hende om morgenen og man har en smule travlt, og så gider hun bare ikke at lave hverken det ene eller det andet. Så er der ikke andet for end at kører og hvis hun så har lavet noget når man kommer hjem, så er det bare sådan det er 🙂

At have en hvalp kan godt sammenlignes en smule med det at have et lille barn.. Er der andre der kendere det?

/Simone

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbage til tegning...