Tv-serier vi ser lige nu!

Tilbage til tegning…

Da jeg var barn og teenager, tegnede jeg meget. Men ting sker og jeg har praktisk talt ikke tegnet siden. Lige indtil for nyligt hvor jeg så en video med en illustator på Youtube, Frannerd. Hun inspirerede mig til at tegne igen og jeg har tegnet nærmest non-stop i den sidste uge. Da jeg er uddannet multimedie designer, har jeg været vant til at lave ting i Adobe Illustrator, så det ligger ikke så langt fra, men det kræver lidt øvelse at tegne sine egne streger ind på computeren i forhold til at bruge former i Illustrator. Heldigvis har jeg en tegneplade fra Wacom, som endelig kommer til sin ret.

katDisse 2 tegninger er tegnet på papir først og derefter tegnet i Adobe Illustrator.

tegninger

Disse er tegnet på papir og farvelagt med mine Promarkers.

Lige nu arbejder jeg på en tegning i Photoshop – chok. Hvis nogen for en uge siden havde sagt til mig at jeg ville sidde og lave en illustration i Photoshop, ville jeg have kaldt dem en løgner! Men jeg må indrømme at der er nogle muligheder i Photoshop der ikke er i Illustator. Jeg øver mig stadig – både på papir og på computeren!

Jeg går og drømmer om Copic Ciao markers og de står lidt højt på min ønskeliste – de kan blandt andet købes på kunstnerfarver.dk.

Skærmbillede 2015-08-21 kl. 08.14.33Er du kreativ med noget? 🙂

/Tina

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tv-serier vi ser lige nu!