Vil du gerne drikke lidt mere vand? Her er 3 nemme tips!

Pak den perfekte kuffert!

holiday-travel-tips

Det føles som sommer og sommerferien står også for døren for manges vedkommende. Jeg kommer altid til at pakke alt for meget ubrugeligt i min kuffert når jeg skal ud og rejse – så derfor har jeg fundet et par tips til at pakke kufferten en lille smule mere effektiv 🙂

1.) Hvilken type ferie skal du på? 

Hvad der skal i kufferten afhænger selvfølgelig helt af hvor du skal hen – skal du på strandferie er det badetøj, løst tøj og sandaler der skal i kufferten (husk solcreme 🙂 ). Byferie – og igen afhængigt af hvor du skal hen, kræver gode sko til at vandre byen tynd, måske et par striktrøjer der nemt kan tages af hvis det bliver for varmt og måske en paraply. Tjek hvordan vejret er, der hvor du skal hen så du er forberedt.

2.) Pak i god tid!

Vær i god tid når du skal have pakket kufferten. Hvis du venter til samme dag du skal afsted risikerer du at få smidt alt muligt i kufferten som du ikke har brug for alligevel og du får sikkert også pakket for meget. Lav eventuelt en pakkeliste, så du husker det hele – der findes flere gode lister på nettet som kan printes ud som gør der super nemt. Fx. den her fra Spies. Det er en god ide at tage tøj med som kan kombineres, så du får flere outfits med mindre tøj. Læg dit ud fx. på et bord, så du visuelt kan se dine outfits. Tænk gerne i samme farvetema – det gør det nemmere at kombinere på kryds og tværs.

3.) Pak smart! 

  • Tjek om dit hotel har håndklæder, så du ikke behøver at bruge en masse plads i kufferten på det.
  • Rul dit tøj – det skulle give mere plads og mindsker krøllet tøj.
  • Kom strømper og undertøj i sko og udfyld eventuelle huller i kufferten.
  • Læg alt det tunge nederst i kufferten, så undgår du også at resten af dit tøj bliver krøllet.
  • Lad være med at tage 8 par sko med – du kan sagtens klare dig med mindre. Kom skoene i plastiskposer så dit tøj ikke bliver beskidt.
  • Køb rejseflasker og fyld dine yndlingsprodukter i. Der er ingen grund til at tage din store shampoo eller hele din dyre creme med på ferie. De kan købes flere steder, blandt hos Matas.
  • Husk accessories! Det er nemt at transformere kjolen fra dag til aften med accessories og så fylder det ikke meget i kufferten.
  • Tag lidt vaskepulver med så du lige kan skylle bikinien eller yndlings t-shirten op.
  • Tjek om hotellet har hårtørrer på værelset, så du ikke behøver at slæbe din med.
  • Kom shampoo, creme, parfumer osv. i plastikposer – der er så ærgerligt at åbne kufferten og der dine ting er smurt ind i shampoo.

4.) Pas, papirer og penge! 

Tag kopierer af vigtige papirer som pas, kørekort, billetter og forsikring hvis uheldet er ude. Husk også telefonnumre til fx. hvor du kan spærre dit kort hvis du får brug for det. Hav et sæt i håndbagagen og i kufferten.

 

Jeg håber at i kunne bruge tips´ne og får pakket jeres kuffert super effektivt. Jeg skal selv igang med at pakke til 4 uger i England lige om lidt!

Har du et godt pakketip?

Hav en fantastisk ferie – hvor den end går hen!

Hav en dejlig dag / Tina

 

2 kommentarer

  • Mulle

    Mit bedste tip er at tænke grundigt over hvad man rent faktisk bruger når man er afsted fx. Er en bikini jo fantastisk på stranden men måske knap så god i et vandland, eller måske skifter man ikke tøj dagligt hvorfor så slæbe tøj med til det? Jeg vil dog nødigt undvære at have mit eget microfiberhåndklæde og hårtørrer med da jeg er udstyret med en parkryk der siger spar to

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vil du gerne drikke lidt mere vand? Her er 3 nemme tips!