De arbejdsløse frustrationer!

Hvad skal jeg skrive?

150px-Question_mark.svg

Nu har vi som uperfekt været i gang siden august, vi nyder stadig at skrive oplæg til jer allesammen og vi vil gerne nå meget længere med det her, da vi selv syntes det er så godt og at det skal bredes mere ud i Danmark..

Men for mit vedkommende har jeg faktisk siden vi startede haft svært ved at finde ud af hvad jeg skulle skrive i disse indlæg. For det første skal vi jo finde noget der er spændende for jer som læsere at læse. Det nytter ikke noget hvis vi taber jer på halvvejen.

Man skal hele tiden tænke nyt og det kan altså godt være svært, hvis man ikke lige syntes at der er sket det helt vilde i ens liv på en uge! Og det er faktisk endnu sværere at skulle finde på noget disideret uperfekt at skrive. Det er også derfor vi tit skriver ting om os selv og personlige ting, da det også er rart for jer at vide noget om os som personer.

Vi tre søskende snakker tit med hinanden om hvor svært det er at skulle skrive indlæg da vi som oftest allesammen er tomme for ideer, men vi får jo altid skrevet noget alligevel? Det er lidt underligt, at man virkelig kan sidde og være på bar bund og ikke have nogen som helst gode ideer i hovedet, men lige pludselig ruller en ide ind på lystavlen. Men det er jo kun godt for jer 😉

(og os selv for den sags skyld)

Jeg kender det også fra mit skolearbejde, når der skal skrives stile, som skal være noget man selv finder på.. Hvordan hulen finder man lige et emne der er spændende OG som man kan skrive meget om?

Jeg har lige afleveret en engelsk stil, havde absolut ingen ide om hvad jeg ville skrive om, det skulle være om en virksomhed så jeg valgte i første omgang TDC. Jeg gik igang med at skrive om TDCs historie og sådan. Men det fangede mig bare slet ikke! Stilen skulle være på 500 ord og det kunne jeg godt se ikke ville kunne lade sig gøre, så jeg bestemte mig altså for at skrive om noget helt andet. Så jeg slettede alt det jeg lige havde skrevet og begyndte forfra, denne gang om Walt Disney. Der havde jeg ligesom en fordel da jeg selv har været i Disneyland og ligesom også kunne komme med min egen mening og oplevelse.

think

Det kan virkelig betale sig lige at sidde i 10 minutter og virkelig tænke sig om inden man begynder på noget, så man er sikker på det bliver ordenligt, det har jeg ihvertfald erfaret 🙂

Håber alle får en super god søndag!

 

/Simone

 

Har du en super god ide til hvad vi kan skrive om? noget vi skal teste? eller noget du bare syntes er super spændende, så skriv det endelig til os, vi er åbne for en masse nye og kreative ideer 🙂

Husk at like og dele vores facebook side uperfekt og følg vores instagram u_perfekt

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De arbejdsløse frustrationer!