Efterårs hyggeri - tegne!

Det passer til årstiden :)

Makeup.. Det er noget de fleste piger og kvinder går med til hverdag, incl mig selv.

Derfor har jeg fundet lidt makeup, som jeg syntes, selvfølgelig passer til hverdag hele året rundt, men specielt til efteråret på grund af farverne. Det første er til hele ansigtet, det er nemlig noget til at lave det som man på engelsk kalder contour, men på dansk ville man nok kalde det struktur, tror jeg.. Det lyder bare bedere på engelsk 😀

Det vil sige at man bruger det til at fremhæve forskellige ting i ansigtet, man kan snyde sig til nogle kindben, en tydeligere kæbe (som også gør at man ser tynder ud) og en smallere næse.

square_02_during

Her er et eksempel på en der har brugt det i ansigtet. de mørke steder er der hvor det skal fremhæves lidt mere. Jeg syntes det er virkelig smart og jeg bruger det meget. Har fundet en lille palette, til billige penge hvis der skulle være nogen der var interesserede.

palette

Beauty UK Ultimate Contour Palette til 79 kr.

Det næste er en øjenskygge palette, med dejlige jord farver, både lyse og mørke. Jeg bruger mest mørke øjenskygge farve, da jeg syntes det passer bedst til mig. og igen har jeg fundet en med flere forskellige farver til billige penge.

BE2146-1 Posh palette no.1 eden (open)

Beauty UK Posh Palette Nr. 1 Eden til 79 kr.

Det sidste er en lækker nude farvet lip balm, så det er ikke læbestift eller lip gloss, men nemmere en læbepomade med farve i. Den er super fin hvis man gerne vil have noget på læberne der ikke er for prængende, men stadig med lidt farve der holder læberne fugtige.

lip balm

Wet`n Wild Mega Slicks Lip Balm Stain – Nudist Colony E129 47 kr.

Tingene er fundet på cocopanda, gå ind og tjek det ud og find en masse lækre ting.

Kan i alle have en fortsat god søndag!

/Simone

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårs hyggeri - tegne!