Makeup tips til den travle kvinde!

Inden jeg bliver student…

Vil jeg gerne have tabt de ‘sidste’ kilo!

motivational-fitness-pictures-8

Jeg har for nylig tabt næsten 9 kilo, hvilket jeg jo er virkelig glad for, for det var ved at løbe lidt løbsk 🙂 kender vi ikke NÆSTEN allesammen det?

Jeg har desværre endnu ikke fundet den motion’s form der bare lige er mig, jeg er ikke den store fan af lange gåture.. selvfølgelig er jeg ude og gå med min hund, men det er for hendes skyld. Selv med musik i ørerne syntes jeg at det er kedeligt. Fitness er heller ikke lige mig, jeg gad godt at det var. Men desværre 🙁 Jeg kan godt tage derop og begynde at træne, men så når jeg har været på den samme maskine i 2 minutter, så gider jeg ikke den mere og til sidst tager jeg hjem.

Favoritten lige i øjeblikket er hjemme træning, det er så dejlig nemt. Man er ikke afhængig af at det skal gøres på et bestemt tidspunkt eller at der er visse maskiner eller øvelser man skal lave eller kun kan lave. Man bestemmer helt selv om det skal være yoga, zumba eller bare styrketræning. Jeg plejer at finde videoer på youtube og smækker dem op på fjernsynet og så bare igang.

Denne zumba video har jeg lavet et par gange og syntes at den er super god, der er en masse forskellige gode øvelser, man kan jo selv prøve den hvis man har lyst 🙂

Jeg vil gerne være fin og flot til når jeg bliver student, så ønsk mig held og lykke. Hvis der er stemning for det, skal jeg nok opdatere hvordan det går og muligvis komme med flere gode videoer og i er selvfølgelig også velkommen til at komme med gode råd eller bare historier om jeres kamp mod kiloene.

Kan i alle have en fortsat god søndag!

/Simone

1 kommentar

  • Christian

    Skide godt indlæg. Jeg vil da gerne lige komme med lidt. Hjemme ved os har vi skåret lidt i maden, vi har fjernet ris, pasta, og kartofler. Og det er erstattet af grønsager, eller blomkåls-ris. Og vi er også begyndt med hjemme træning, og bruger dette program her https://www.freeletics.com/r/christiane-LSHh2Q Hvor man har mulighed for at få en coach til at lave et komplet tilpasset program til en. Så der er helt sikkert belæg for nogle resultater her. Kan sige at de første 8 kilo er røget af mig :grinning:

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Makeup tips til den travle kvinde!