Et liv med hund

Sådan fik jeg job – efter 2 års ledighed!

OK Job arbejdsløs ledig fyret fyring

Jeg flyttede til Vejle januar 2012 og fik min datter tre måneder efter. Så året fra 2012 til 2013 gik med barsel. Derefter skulle jeg så i gang med den lange tunge proces med at finde et job. Jeg synes selv jeg har meget at tilbyde en virksomhed, så var slet ikke i tvivl om, at hvis jeg bare kunne komme til samtale, så var jobbet hjemme.

Jeg er uddannet kontorassistent, og det er også det jeg søgte mest. Jeg syntes at det var også mange jobs at søge. Efter et syv måneder, tog jeg en lille pause med at søge jobs. For jeg blev simpelthen så deprimeret af at få afslag på afslag i min indbakke. Da jeg søgte alle de jobs jeg kunne finde, fik jeg stort set afslag dagligt.

Jeg sendte en job ansøgning til Job Team i Kolding, var dog til samtale, min blev slået på målstregen, og fik desværre ikke jobbet. Men siden Job Team er et vikarbureau, tilbød de at se om de kunne finde noget andet til mig. Jeg fik lidt forskellige vikariat, og var også til et par samtaler til jobs de havde fundet mig passende til. Men heller ikke disse fik jeg. Hver gang blev jeg slået på målstregen. Det er simpelthen så øv, hele tiden at komme nummer to.

Mine dagpenge var nu ved at løbe ud, og jeg tænkte at jeg skulle gøre et eller andet.

Jeg gik på nettet og fandt en masse virksomheder i mit nærområde. Sender en mail og mit CV. I mailen skrev jeg at jeg kunne komme i virksomhedspraktikpraktik i 4 uger. Altså kunne de få mig GRATIS i fire uger, er derefter kunne de få min i løntilskud. Dette hjalp gevaldigt. Jeg blev kontaktet af flere interesseret. Til sidste måtte jeg vælge hvor jeg helst ville hen. Ingen kunne love mig fastansættelse, så det var virkelig et svært valg, da jeg jo gerne ville vælge den virksomhed hvor jeg ville blive ansat. Jeg fulgte min mavefornemmelse og valgte den virksomhed jeg synes var mest interessant. En Inkasso virksomhed.

Har efterfølgende fundet ud af, at grunden til at de sagde ja, til at jeg kunne komme i praktik, var fordi de havde fået en masse sager de skulle have sorteret. Men jeg kløede på, og sorterede og sorterede og sorterede. Efter en uges tid, kom kontorchefen og sagde at jeg vi sagtens kunne lave andet også, og blev sørme også sat til at oprette sager. Da fandt de ud af, at jeg er forholdsvis hurtig på tasterne, og ikke laver så mange fejl. Så da mine fire uger var gået, tilbød de at jeg kunne komme i job med løntilskud i tre måneder. Jeg sagde straks ja. Da de tre måneder var gået, blev jeg tilbudt at blive fastansat i en begrænset periode på tre måneder, og efter de tre måneder blev jeg endelig fastansat.

Vejen var lang, og jeg knoklede virkelig hårdt. Hårdt arbejde betaler sig i sidste ende. Oven i hatten, er jeg virkelig glad for mit arbejde og min arbejdsplads.

Happy ending 🙂 / Karina

P.S. Er du ledig? Hvordan søger du jobs? Kom med jeres bedste tips 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et liv med hund