Lykken er .. del 2!

Man kan ligeså godt træne når vejret er dårligt…

Jeg ved ikke med jer, men jeg har virkelig en rygrad som en regnorm.

Ville ønske jeg havde lidt mere viljestyrke til bare at få gjort tingene og lige i dette tilfælde tænker jeg på træning… Jeg tænker mange gange om dagen

‘Nu skal jeg have trænet i dag’

‘Jeg skal have tabt mig inden sommer’

‘Jeg skal til at spise sundt’

‘Ej det kan også vente til i morgen’

Og det er simpelthen dumt, fordi så sker der jo aldrig noget! Jeg syntes at efteråret er en god årstid at træne i, fordi det bliver koldere og så kan man jo ligeså godt træne derhjemme (hvis man da er mest til hjemmetræning, ligesom mig). Det er ikke lige årstiden hvor man tænker at man hellere vil ned og have en is fordi det er så varmt.

træning

Efter jeg er begyndt i skole igen er min energi ligesom brugt når jeg kommer hjem, og så er det bare nogen gange ‘nemmere’ at lade være, fordi man ikke har overskuddet til det, men jeg ved jo samtidig også at man får energi af at træne. Så det er jo en ond cirkel.

Skal ud af den onde cirkel og igang, der er ingen vej udenom. Jeg skal have vendt mine tanker en smule, så jeg får trænet og spist sundt.

Er der andre end mig der har det sådan?

/Simone

1 kommentar

  • Asbjørn

    Absolut ikke. Det der har været den største hurdle for mig har været tid. Men det der med at sige til sig selv: “Nu har du tid – afsted” og så være konsekvent 4 uger i streg så vanen bliver opbygget – det har jeg heller ikke været god til.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lykken er .. del 2!